Benodigdheden:
2 paprika’s
2 paprika’s
1 ui
200 gram champignons
350 gram gehakt
200 gram champignons
350 gram gehakt
Handvol rozijnen
Zout en peper
Geraspte kaas
Geraspte kaas
Verwarm de oven voor op 190 graden.
Snij de paprika’s in de lengte doormidden (of
verwijder de bovenkant van de paprika), haal de zaadlijsten uit de paprika’s,
en leg ze 5 minuutjes in de oven.
Doe een beetje boter of olijfolie in de pan en
bak het gehakt rul. Snij in tussentijd de champignons en de ui in stukjes. Leg
het gehakt apart op een bordje, en gebruik het overgebleven vet om de ui en
champignons in te bakken. Voeg, wanneer deze lekker doorgebakken zijn (ongeveer
10 minuten) de tomatenpuree en de snacktomaatjes toe, en laat dit even
meebakken.
Doe het gehakt bij het ui-champignon mengsel,
roer dit even goed door, en voeg een handjevol rozijnen, zout en peper en de feta toe. Laat
dit heel even meebakken en haal de pan van het vuur.
Haal de paprika’s uit de oven, en gooi
eventueel vocht in de paprika’s weg. Maak een klein gaatje onderin de paprika's, zodat het vet weg kan lopen. Vul de paprika’s met het gehaktmengsel en
bestrooi ze met een beetje geraspte kaas.
Leg de paprika’s nog even 15 tot 20 minuten in
de oven en smullen maar!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten